Müthiş Bir Tat Kaz Ciğeri

Fransızların gastronomik ve kültürel mirasının bir parçası sayılan kaz ciğeri (foie gras), kontrollü besleme (gavage) yöntemiyle kazın karaciğerinin yağlandırılması sonucu elde edilir. Kaz ciğeri tereyağımsı kıvamı, yumuşak dokusu ve kendine has lezzetiyle dünya mutfaklarında rağbet gören besinlerin başında gelir.

Fransızların gastronomik ve kültürel mirasının bir parçası sayılan kaz ciğeri (foie gras), kontrollü besleme (gavage) yöntemiyle kazın karaciğerinin yağlandırılması sonucu elde edilir. Kaz ciğeri tereyağımsı kıvamı, yumuşak dokusu ve kendine has lezzetiyle dünya mutfaklarında rağbet gören besinlerin başında gelir.

Bakmadan Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.