Peynirin lezzet verdiği tarifler

Izgara Sebzeler, Kızarmış Mengen Peynir

   Malzemeler

1 adet kabak 

1 adet patlıcan 

1 adet havuç 

2 adet taze patates 

4 adet enginar kalbi 

2 adet renkli dolmalık biber 

Yarım çay bardağı zeytinyağı 

2 çorba kaşığı balsamik sirkesi 

2 diş sarmısak 

10 yaprak taze fesleğen 

8 dilim mengen köy peyniri 

Izgara Sebzeler, Kızarmış Mengen Peynir ile Yapılışı

Kabak, patlıcan, patates, havuç ve enginar kalbini temizleyin. Verev doğrayın. Renkli dolmalık biberlerin çekirdek yataklarını çıkartıp 2 parmak kalınlığında doğrayın. Bütün sebzeleri ızgarada arkalı önlü pişirin. İnce ince kıyılmış fesleğen ve sarmısağı, zeytinyağı ve balsamik sirke ile karıştırın. Izgarada pişen sebzeleri bu karışımda marine edin. Mengen peyniri dilimlerini kızgın tavada kızartın. Sebzeleri servis tabağına alın. Kızarmış peynirleri sebzelerin üzerine dizip servis yapın.

Bakmadan Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.