Ramazan Ayında Sağlıklı Sindirim İçin İpuçları

İftar vaktinde hızlı ve bol besin tüketimi, sindirim problemlerini artırabilir. Hazımsızlık ve şişkinlik, kabızlıkla birlikte en çok rastlanan sindirim sorunları arasındadır. Bu sorunları önlemek ve bağırsak hareketlerini desteklemek için Next-Microbiome tarafından özel olarak geliştirilen probiyotik ve prebiyotik takviyeler Ramazan ayındaki beslenmenize yardımcı olacak.
Probiome-Novo ve Probiome-Boost
Sahur ve iftar vaktinde alınan Probiome-Novo ve Probiome-Boost, içerdiği dost bakterilerle sindirim sistemini düzenlemeye yardımcı olur. Bu ürünler, sindirim sorunlarına karşı etkili bir çözüm sunarak oruç tutan okuyucuların rahat bir Ramazan geçirmelerine destek olabilir.
Fiberbiome-Berry
İftar sonrasında tüketilen Fiberbiome-Berry ise yüksek lif içeriği ile şişkinlik ve hazımsızlığa karşı sindirim sistemini destekler. Bu prebiyotik ürün, genel sağlığı korurken aynı zamanda bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna da katkı sağlar.
Sofra’da Bu Ay
- Zeynep Dinç'ten Limonlu Tarifler
- Ramazan'ın Baş Tacı Çorbalar
- Şef Bahtiyar Büyükduman'dan Sıra Dışı Tabaklar
Bakmadan Geçmeyin

Tatlandırıcıları Nasıl Bilirsiniz?
Yediğimiz, içtiğimiz paketli gıdaların etiketlerinde sıklıkla gördüğümüz; aspartam, glikoz, sükroz, fruktoz ve bunun gibi pek çok içeriğini bilmediğimiz sözcükler yer alıyor. Peki bunlar sağlık açısından yararlı mı, zararlı mı hiç düşündünüz mü? O halde gelin etiket hafiyeliği yapalım ve bu çok bilinmeyenli denkleme bir açıklık getirelim!
İçim, Mutfakların Gözdesi Labne ve Kremayı Çeşitlendirdi
İçim, tüketiciler tarafından çok beğenilen Labne ve Krema ürünlerini yeni baharat ve lezzetlerle çeşitlendirerek, mutfaklarda farklı ve pratik kullanım alanları açıyor. İçim Labne’ler 180 gramlık ambalajlarda Zeytinli Kekikli, Kajun Baharatlı ve Chili ile çeşnilenirken; İçim Şef Krema da 200 ml ambalajlarda Mantarlı, Peynirli ve Kajun Baharatlı olmak üzere üç yeni çeşidiyle tüketicilere ulaşıyor.