Buharlı temizlik makineleri, evlerdeki virüs ve bakterilerle başa çıkmanın en pratik yollarından birini sunuyor. Özellikle küçük yaşta bebeği ya da çocuğu olanlar çoktan buharlı temizlik ürünlerine geçiş yaptılar bile… İhtiyaçlarına uygun, üstün kalite bir buharlı temizlik makinesi arayanlar da, hayallerindeki ürünü temizlik teknolojilerinin dünyaca ünlü markası Kärcher'de buluyor. Kärcher Buharlı Temizlik Makineleri, herhangi bir kimyasal ürün gerektirmeden evinizdeki virüs ve bakterilerin* %99,99'unu yok etmenize yardımcı oluyor. Ayrıca mutfak, banyo, zemin temizliği ve hatta ütüde bile mükemmel sonuçlar yaratıyor.

Kärcher ile temizlikte buhar çağı başladı!

Bakteri ve virüslerin yoğun şekilde bulunduğu zeminler; emekleyen bebekler, oyun oynayan çocuklar ve evcil hayvanlar için risk oluşturuyor. Kärcher Buharlı Temizlik Makineleri, tam bu noktada ebeveynlerin yardımına koşuyor. Temizlikte buharın gücünü kullanan ürünler taş, fayans, PVC, laminat veya parke gibi sert yüzeyleri, kimyasal kalıntı da bırakmadan, güvenilir bir şekilde temizlemenin en etkili yolunu sunuyor. Kärcher'in EasyFix teknolojisinde üstün temizlik performansı için zemin başlığının alt kısımdaki plastik çıtalar, sıcak buharın uzun süre başlığın altında kalmasını sağlayarak mikrofiber zemin bezini yoğun ve eşit bir şekilde ıslatıyor. Zemin başlığının zeminle temasını en üst düzeye çıkaran tasarım sayesinde de ürünler, geleneksel paspaslardan çok daha hijyenik çözüm sağlıyor. Zemin temizliğinin yanı sıra evin diğer çoğu alanında da buharın gücüyle mükemmel temizlik sonuçları elde etmek mümkün… Özellikle banyo ve mutfakta Kärcher buharlı temizlik makinelerinin sahip olduğu farklı aksesuarlarla dilediğiniz yüzeyi detaylıca temizleyebilir ve kolayca kirlerden arındırabilirsiniz. Çocuk emniyet kilit sistemine de sahip buhar tabancaları ile dilerseniz, bebeğinizin hemen hemen her eşyasını sterilize etmeniz de mümkün.

Kärcher'in Buharlı Temizlik Makinelerini; Kärcher Center'lardan, farklı online pazar yerlerinden, fiziksel yetkili satıcılardan veya www.karcher.com.tr adresinden inceleyip satın alabilirsiniz.

ETİKETLER