Bu arada doğranmış sebzeleri (biberler, kabak, havuç ve taze fasulye) ayrı ayrı, tuzlu kaynar suda haşlayın. Sebzelerin renklerinin solmaması için haşlandıktan sonra buzlu suya aktarıp, hızla soğumasını sağlayın.
Tuz ve karabiberle lezzetlendirilmiş alabalık filetolarını ikiye bölüp, ızgara veya tavada kızartın. Tavla zarı büyüklüğünde kesilen mantarları, küçük doğranmış soğanla birlikte 1 yemek kaşığı tereyağında soteleyin.
Haşlanmış sebzeleri ayrı bir tavaya aktarıp kalan 1 yemek kaşığı tereyağında 2-3 dakika soteleyin. Tuz ve karabiber ekleyin. Ege yeşilliklerine balzamik ve zeytinyağı ilave edin.
Servis tabağının ortasına önce sebzeleri yerleştirin. Üzerine bir kalıp yardımıyla mantar ve balıkları kat kat yerleştirin. Kalıbı çıkarıp, kızarmış hamurları yerleştirin ve son olarak üzerine sos eklenmiş yeşillikleri koyarak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.