Alabalıklı Tagliatelle
Kremalı ve hafifçe tütsülenmiş alabalıkla hazırlanan bu tagliatelle tarifi, makarna severler için zarif ve doyurucu bir seçenek sunar. Taze ve lezzetli bir akşam yemeği için ideal!
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Tavaya zeytinyağını ve ince kıyılmış sarımsağı aktarıp, 8 parçaya bölünmüş alabalık filetolarla birlikte, orta ateşte 1-2 dakika soteleyin. Ardından üzerine fesleğen, permasan peyniri ve kremayı katın. Krema kaynamaya başladığında tagliatelle'yi ilave edip, 10 dakika daha pişirerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
- Baharat Karışımları
- Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL