Klasik Türk mutfağının zarif bir yorumu olan beğendili fener kavurma, fener balığının özenle pişirilmesi ve közlenmiş patlıcan beğendi ile buluşmasıyla sofistike bir tat deneyimi sunuyor.
Fener balığını ayıklayın ve filetosunu çıkarın. Filetoları iri zar şeklinde doğrayın ve zeytinyağında kavurun. İçine soya sosu, tuz, karabiber ve pul biber ekleyip, karıştırın.
Diğer taraftan patlıcanı közleyin ve kabuklarını soyup, çatalla ezin. Bir tavaya aldığınız tereyağında unu hafif pembeleştirin. Ezilmiş patlıcan, süt, krema, rendelenmiş kaşar peyniri, tuz ve karabiber ilave edip, karıştırın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.