Ayrı bir yerde eritilmiş tereyağına sarımsak ekleyip soteleyin. Karides ekleyip kızarana dek sotelemeye devam edin. Tuz ve karabiberini ayarlayın. 1 tatlı kaşığı krema ekleyip karıştırın. Kıyılmış dereotu ilave edip ocaktan alın.
Balıkları yağlı kağıtla kaplanmış fırın tepsisine, etli kısımları yukarı gelecek şekilde yerleştirin. Tam olarak ayrılmamasına dikkat ederek boylamasına kesin. Daha sonra enlemesine hafifçe kesin.
Karidesleri pay edip, önceden ısıtılmış 200 derece fırında 15 dakika pişirin. Nar taneleriyle süsleyip servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.