Bifteği 2 çorba kaşığı zeytinyağı, kekik ve toz kırmızıbiber ile iyice harmanlayıp 30 dakika buzdolabının alt rafında dinlendirin. Daha sonra yapışmaz yüzeyli bir tavaya alıp soteleyin.
Diğer taraftan kabuklu şekilde dörde bölünmüş patlıcanı, elma dilimi doğranmış patatesi ve ikiye kesilmiş biberleri geniş bir kaba alın. Üzerine kalan 4 çorba kaşığı zeytinyağını ve tuzu ilave edip harmanlayın.
Fırın tepsisine alıp önceden ısıtılmış 200 derece fırında kızarana dek pişirin. Servis tabağının ortasına eti, kenarlarına da sebzeleri yerleştirip sıcak olarak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.