Fener Kavurma

Balığın zengin lezzetini ve sebzelerin taptaze tadını bir araya getiren fener kavurma tarifi

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Balığı temizleyip fileto çıkarın. Daha sonra iri parçalar halinde doğrayın. Balığı tavaya alın ve kısık ateşte kendi suyunu salıp, çekene kadar çevirin. Tereyağı ve zeytinyağını ilave edip, karıştırın. İri doğranmış sarı ve kırmızı biber, mantar, arpacık soğan ile sarımsağı katıp, tüm malzemeyi kavurun.
  • 2
    Ortadan ikiye kesilmiş kiraz domates, beyaz biber, soya sosu, kekik ve su ekledikten sonra kısık ateşte pişmeye bırakın. Sıcak olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.