Tereyağını bir tencereye alıp yemeklik doğranmış soğanı kavurun.Eti ekleyin, suyunu salıp, yeniden çekene dek pişirin. Üzerine 1 su bardağı sıcak su ilave edin ve suyu çekene kadar pişirin.
Temizleyip elma dilimi şeklin de doğradığınız kerevizi tencereye ilave edin. Tuz ve karabiberini ayarlayın. 1su bardağı sıcak su ekleyip 15 dakika pişirdikten sonra bir güvece aktarın.
Beşamel sos için tereyağını bir tavaya alıp, unu rengi dönene dek kavurun. Üzerine azar azar ve karıştırarak süt ekleyin. Boza kıvamına gelince kaşar peyniri, tuz, karabiber ve dereotunu ilave edip ocaktan alın.Beşamel sosu güveçteki yemeğin üzerine yayın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 15-20 dakika pişirip servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.