Kağıtta Palamut
Kağıtta pişirme yöntemiyle balığın doğal lezzetini ve besin değerini koruyan bu tarifi, akşam yemeklerinizde rahatlıkla sunabilirsiniz.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Palamudu temizleyin ve fileto çıkarın. Filetoların her birini üç eşit parçaya bölün. Yayvan bir güveç kabının içine, ıslattığınız yağlı kağıdı serin. Üzerine filetoları yerleştirin.
- 2
Daha sonra ortadan ikiye bölünmüş mantarları, ince dilimlenmiş limonu, kuşbaşı doğranmış domates ve sivri biberi, ince kıyılmış sarımsakları ve defne yapraklarını gelişi güzel balığın üzerine dizin. 1 çay kaşığı kekiği serpin.- 3
Soya sosu ve ayçiçek yağında gezdirdikten sonra, yağlı kağıdın ağzını kapatın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15 dakika pişirin. Sıcak servis yapın. - 2
Sofra’da Bu Ay
- Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
- Baharat Karışımları
- Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL