Kağıtta Palamut

Kağıtta pişirme yöntemiyle balığın doğal lezzetini ve besin değerini koruyan bu tarifi, akşam yemeklerinizde rahatlıkla sunabilirsiniz.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Palamudu temizleyin ve fileto çıkarın. Filetoların her birini üç eşit parçaya bölün. Yayvan bir güveç kabının içine, ıslattığınız yağlı kağıdı serin. Üzerine filetoları yerleştirin.
  • 2
    Daha sonra ortadan ikiye bölünmüş mantarları, ince dilimlenmiş limonu, kuşbaşı doğranmış domates ve sivri biberi, ince kıyılmış sarımsakları ve defne yapraklarını gelişi güzel balığın üzerine dizin. 1 çay kaşığı kekiği serpin.
  • 3
    Soya sosu ve ayçiçek yağında gezdirdikten sonra, yağlı kağıdın ağzını kapatın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.