Kapariyi sudan geçirip süzün. Mantarları temizleyip ince kıyın. Kırmızı biberi küp doğrayın. Karidesi bir kaba alıp üzerine kapari, mantar, kırmızı biber, tuz, karabiber ve pul biber ilave edip harmanlayın.
Daha sonra bir güveç kabına aktarın. Üzerine tereyağını küçük parçalar halinde koyun. Alüminyum folyo ile kapatın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 20 dakika pişirin. Folyoyu alıp 5 dakika daha pişirin. Kıyılmış dereotu ekleyerek servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.