Ciğeri küçük küpler halinde doğrayın. Derin bir kabın içine süt ve yenibaharı alın. Ciğeri ilave edip karıştırın. Üzerini streç film ile kapatın. 1 saat buzdolabında bekletin.
Derin bir tavaya 2 yemek kaşığı ayçiçek yağı alın. Orta ateşte kızdırın. İnce doğranmış karalahana, ince doğranmış mor lahana ve küp doğranmış patatesleri ekleyin. 1-2 dakika kavurun.
Geniş bir tavada tereyağını eritin. Kekik, pul biber ve kimyonu üzerine ekleyip karıştırın. Tavayı kenara alın. Ciğeri kızgın yağın içine atıp en fazla 30 saniye kızartın. Kevgir ile alıp süzün. Baharatlı tereyağının içine ekleyip karıştırın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.