Karidesli Çipura Şiş

Akşam yemeklerinize lezzet ve şıklık katacak bir tarif

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Öncelikle çipuranın filetosunu çıkarın. Filetoların her birini uzunlamasına iki parçaya ayırın. Et döveceği ile filetoları dövüp, inceltin. Filetoların içine birer adet karides yerleştirip sarın. Biberleri parmak uzunluğunda doğrayıp, domatesleri 4'e bölün. Limonu ince halkalar halinde kesin. Şişe sırasıyla domates, biber, limon, defne yaprağı ve rulo yapılmış balığı geçirin.
  • 2
    Malzemeler bitene kadar aynı işlemi uygulayın. Şişleri ızgarada ya da yapışmaz yüzeyli tavada yağsız pişirip servis tabağına alın. Üzerine kıyılmış maydanoz serpin. Zeytinyağı gezdirdikten sonra yeşillikler ile servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.