Kayısı ve Bademli Et

Kayısı ve Bademli Et

Nefis kayısı ve bademli et tarifi!

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Tencereye 2 yemek kaşığı zeytinyağını koyun ve ısıtın. Eti ekleyip yumuşayıncaya kadar pişirin. Üzerine tereyağı, arpacık soğan, salça ve sirke ekleyip kavurun.

  • 2

    İnce kıyılmış sarımsak ve bademi ilave edin. Daha sonra sıcak su, tuz, karabiber ve kimyonu ekleyin.

  • 3

    Sebzeler yumuşayana kadar pişirin. En son yarım ay şeklinde doğradığınız kayısıları ekleyip birkaç dakika daha pişirin ve sıcak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Zeynep Dinç'ten Limonlu Tarifler
  • Ramazan'ın Baş Tacı Çorbalar
  • Şef Bahtiyar Büyükduman'dan Sıra Dışı Tabaklar
ve Daha Fazlası ...