Közde pişen mantarların isli aroması, düşük ısıda yavaşça pişmiş ipeksi kıvamlı köy yumurtasıyla buluşuyor! Lezzet dolu, sofistike ve doğal bir kahvaltı deneyimi için tarifimize göz atın.
4 yemek kaşığı tereyağı, kekik, biberiye ve sarımsağı küçük bir tencereye alın. Köpürene kadar yüksek ateşte pişirin. Ocağın altını kapatın. Fırça yardımıyla mantarları bu lezzetli tereyağı ile fırçalayın. Karabiber ile lezzetlendirerek közde pişirin.
Közde pişirilen mantarları tavaya alın. Sebze suyu ile bir taşım kaynatın. Lezzetini tuz ve karabiber ile ayarlayın. Kalan 2 yemek kaşığı tereyağı, Frenk
soğanı ve maydanoz ekleyin. Ocaktan alın ve karıştırarak suyun kıvamını sos haline getirin. Mantarları tabakladıktan sonra her tabağa bir adet konfi yumurta sarısı ve yaprak parmesan ekleyerek servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.