Harç için pirinci ıslatın. Eritilmiş tereyağında kavurup tuzunu ayarlayın. Et suyu ve tuz ilave edip pişmeye bırakın. Suyunu çekip göz göz olunca antep fıstığı ve kuş üzümü ilave edin. Harmanlayıp, ocaktan alın. Daha sonra demlenmeye bırakın.
1 parça kuzu pirzolayı düz bir zemine yerleştirin. Ortasına 1 tatlı kaşığı soğuyan pilavdan yerleştirin ve biraz kaşar peyniri serpiştirin. Rulo şeklinde sarıp, yağlanmış fırın tepsisine koyun. Kalan kuzu pirzolaları da aynı şekilde hazırlayıp, üzerlerine fırça yardımıyla eritilmiş tereyağı sürün.
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzerleri kızarana dek pişirin.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.