Levrek Buğulama
Levrek buğulama, denizin taptaze lezzetlerini hafif ve zarif bir şekilde sofranıza taşıyor.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Öncelikle soğanı küçükçe doğrayın. Zeytinyağı ile tavada soteleyin. İçine küçük doğranmış domates, biber ve ardıç ekleyin. Bunları tepsiye yayın. Üzerine fileto çıkarılmış ve enine kesilmiş balıkları dizin. Dilimlenmiş 1 adet limonu ve defne yaprağını yerleştirin.
-
2
Sosunu hazırlayın. Bunun için, 1 su bardağı suda 1 yemek kaşığı hardalı açın. Salçayı ekleyin. 1 adet limonun suyunu, tuz ve karabiberi ekleyip karıştırın. Sosu balıkların üzerine gezdirin. Önceden ısıtılmış 160 derece fırında 35 dakika pişirip sıcak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
- Baharat Karışımları
- Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL