Levrek Sarma

Taptaze levrek filetolarının özenle sarıldığı bu enfes tarif, her lokmada denizlerin doğal tazeliğini ve baharatların harmonisini sunuyor.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Levrekten 4 adet fileto çıkarın. Her bir filetonun içine karides koyup sarın ve güvece yerleştirin.
  • 2
    Sos için, yapışmaz yüzeyli bir tavada erittiğiniz tereyağına domates suyu, sarımsak ve soya sosunu katıp kısık ateşte 5 dakika kaynatın.
  • 3
    Hazırladığınız sosu balıkların üzerine gezdirip, en üste kaşar peyniri serpin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15 dakika pişirip sıcak olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.