Kullanılan malzeme çeşitliliğinin tariflere ve lezzete yansıdığı Osmanlı Mutfağı’nda, sıradışı birçok tarif kendine has yorumuyla çeşitli lezzetlere dönüşür. Mısır unuyla yapılan bu lezzeti de denemek isteyenler için tüm detaylarıyla miramise tarifi
Bir yemek kaşığı tereyağını tavaya alıp, üzerine yemeklik doğranmış soğan ve ince kıyılmış sarmısağı ekleyip, soğan yarı yarıya yumuşayana dek kavurun.
Üzerine mısır unu döküp hızlıca karıştırın. Suyunu çekince küçük bir tepsiye alın. Ortasını kabın dibi görünmeyecek şekilde açın ve 2 yemek kaşığı tereyağı koyun.
Yoğurda un ve yumurta ekleyip karıştırın. Küçük bir tavaya kalan 2 yemek kaşığı tereyağını koyup eritin. Üzerine peyniri, hemen arkasından da yumurtalı karışımı ekleyin. 1-2 dakika karıştırarak pişirin.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.