Tavaya aldığınız tereyağında, kıyılmış soğanı pembeleşene kadar kavurun. Dolmalık fıstık, ceviz ve balık etini ilave edip, tüm malzemeyi 2-3 dakika daha kavurmaya devam edin. Tavayı ocaktan alıp, kıyılmış maydanoz, tuz ve karabiber katıp, karıştırın. İç harç soğuduktan sonra ikiye ayırıp, içini aldığınız balıklara pay edin ve açılmaması için kürdanla tutturun.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.