Bir kapta 3 yemek kaşığı tuz, 5 adet buz ve 5 su bardağı suyu karıştırın. Üzerine balık dilimlerini ilave edip, bu şekilde en az 4-5 saat bekletin. Daha sonra balık dilimlerini sudan çıkarıp, kurulayın ve kaya tuzuyla her tarafını kapatın. Bu şekilde buzdolabında 6 gün bekletin.
Altı günün sonunda geri kalan 3 yemek kaşığı tuz, 5 adet buz ve 5 su bardağı suyu bir kapta karıştırın ve balık dilimlerini içine katın. Bu şekilde tekrar en az 4-5 saat bekletin, balığın fazla tuzunu alın. Sonra içinden çıkarıp kırmızı soğan, limon dilimi, yeşillik ve kapari ile birlikte servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.