Palamut Marin

Lezzetli ve hafif bir akşam yemeği için ideal seçenek. Palamut marin tarifi

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Temizlenmiş balıktan fileto çıkarın ve parmak uzunluğunda doğrayın. 4-5 su bardağı suda 3-4 dakika kaynatın ve sudan çıkarıp, soğutun.
  • 2
    Sos için derin bir kapta hardal, limon suyu ve elma sirkesini karıştırın. Bir yandan azar azar ayçiçek yağı ilave ederken bir yandan da çırpmaya devam edin. En son soya sosunu katıp, karıştırın. Kıyılmış dereotunu ilave edin ve balığı servis tabağına alıp, üzerine sosu gezdirin.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.