Palamut Pilaki

Palamut Pilaki tarifimizle, deniz ürünleri mutfağının vazgeçilmez bir yemeğini evinizde hazırlayın.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Küp doğranmış soğanı zeytinyağında hafifçe soteleyin. Kuşbaşı iriliğinde doğranmış sivri biberleri ve palamutu ekleyin. 1-2 dakika sonra kabuğu soyulmuş ve kuşbaşı iriliğinde doğranmış domatesleri de ilave edin.Tuz ve karabiberini ayarlayın.
  • 2
    Üzerine yarım su bardağı sıcak suyu ekleyin. Kısık ateşte 20 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.