Mısır unu ve deniz tuzunu karıştırıp çipuralara bulayın. Tavada zeytinyağında iki taraflarını da 15 dakika pişirin. Patlıcan için bir kasede zeytinyağı, bal, tuz ve pul biberi karıştırın. Patlıcan şeritleri üzerine bu sosu sürün. Yağsız tavada iki taraflarını da altın rengi alana kadar pişirin. Salata için salata malzemelerini karıştırıp servis tabağına zemin yapın. Çipuraları patlıcan şeritleri ile sarıp salata üzerinde sıcak olarak servis edin
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.