Peynirli ve Ispanak Somon Ruloları

Sağlıklı ve şık tarifiyle peynirli ve ıspanak somon rulo

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Fırını 190 derecede ısıtın. Ekmeği dilimleyin. Her iki tarafını da ayçiçek yağı ile fırçalayıp, fırın tepsisine yerleştirin. 10 dakika boyunca, ekmekler hafif sararana kadar çevirerek pişirin. Ispanağın saplarını ayıklayın ve yapraklarını 3 dakika kaynamış suda bekletin. Süzdükten sonra soğumaya bırakın. Daha sonra yaprakları sıkarak, kağıt havlu ile kurulayın. Ispanakları, uçları üst üste gelecek şekilde dizerek büyük bir dikdörtgen oluşturun.
  • 2
    Peynirleri birbirine karıştırarak, yumuşak bir karışım elde edene kadar çırpın. Ispanağın üzerine peyniri sürün. Üzerine somon fümeleri yerleştirin ve rulo yapın. Ruloyu dilimleyip, ekmeklerin üzerine yerleştirin ve servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
  • Baharat Karışımları
  • Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...