Pırasalı Pirzola Güveç Tarifi

Pirzola ve pırasa olur mu demeyin çünkü bu tarifi denedikten sonra ne kadar yakıştığını ve leziz bir tat oluştuğunu anlayacaksınız! Pırasalı pirzola güveç nasıl yapılır?Pırasalı pirzola güveç tarifi...

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Pırasaları 2 cm uzunluğunda verev doğrayın. Tuz eklenmiş suya koyup yarı yarıya yumuşayana dek haşlayıp, süzün. Patatesleri elma dilimi, soğanı piyazlık, kereviz ve domatesi iri küp şeklinde doğrayın. Pırasa, pirzola ve diğer tüm sebzeleri geniş bir kaba alın. Üzerine zeytinyağı, kekik, defne yaprağı, tuz ve karabiber ekleyip harmanlayın. Tüm malzemeyi bir güveç kabına aktarın. Önceden ısıtılmış 190 derece fırında bir buçuk saat pişirin.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.