Yoğun aromalı porçini mantarı ve ipeksi pappardelle makarnası, zengin sosuyla damakları şenlendiriyor! İtalyan mutfağının en sevilen tariflerinden biriyle lezzet yolculuğuna çıkmaya hazır olun.
Mantarları çok iyi temizleyin. Temiz toplanmışsa sadece fırçayla tozunu alın. Çok topraklıysa hızlıca yıkayın ve kurutun. 3 cm'lik küpler halinde doğrayın.
Mantarı tavaya alıp zeytinyağı ile soteleyin. Tuz ve karabiber ile lezzetlendirin. Pişmesine yakın sarımsağı ekleyin. 2-3 dakika daha soteleyin. Sebze suyunu katıp bir taşım kaynatın. Kremayı ilave edin ve bir taşım kaynatın. Kavrulmuş dolmalık fıstığı, fesleğeni ve maydanozu ekleyin. Ocağın altını kapatın.
Makarnayı paketin üzerindeki pişirme talimatından 1-2 dakika daha az olacak şekilde kaynar ve tuzlu suda haşlayın. Son 2 dakikasını da mantarlı sosun içerisinde pişirin. Sos çok koyulaşırsa sebze suyu ile kıvamını ayarlayın. Tuzunu katın. Tabakladıktan sonra üzerine parmesan serpin ve sızma zeytin
yağı gezdirip servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.