Portakallı Somon

Hafif ve şık bir akşam yemeği arıyorsanız bu tarifi denemelisiniz

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Tereyağını eritip, baharatları ve limon suyunu ekleyin. Somon dilimlerini tepsiye yerleştirip, üzerine tereyağlı karışımı gezdirin. Üzerine portakal dilimlerini yerleştirin. Önceden ısıtılmış orta ısılı fırında pişirin. Baharatlı patates dilimleriyle servis yapın.
  • 2
    Baharatlı patates için 2-3 adet patatesi yuvarlak dilimleyin. Yarı yarıya haşlayın. Kekik, pul biber, tuz ve karabiber karışımına bulayıp, ayçiçek yağında çevirerek kavurun.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.