Diğer taraftan tavuk göğsünü haşlayıp, didikleyin. Isıya dayanıklı cam bir kabı veya kek kalıbını tereyağı ile yağlayın. Kalan tereyağını eritin ve içine safranı katıp karıştırın.
Bu karışımı kadayıfın üzerine gezdirip elinizle didikleyin. Kadayıftan bir parça ayırın ve kalanını yağladığınız kalıbın her tarafını kaplayacak şekilde yayın.
Önceden ısıtılmış 175 derece fırında 25 dakika pişirin ve hafif ılındıktan sonra ters çevirip servis tabağına çıkarın. Üzeri için bademleri tereyağında kavurun ve ocaktan alın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.