Büyükleri ortadan ikiye bölün. Kızgın tavada zeytinyağı ile soteleyin. Tuz ve biber ile lezzetlendirin. 3-4 dakika soteledikten sonra ince doğranmış sarımsağı ekleyin. 3-4 dakika daha soteleyin. Sebze suyunu, kremayı ve soya sosunu ekleyin. Bir taşım kaynatın. Maydanozu ekleyin ve altını kapatın.
Dana bonfile için bonfile dilimlerini tuz ve karabiber ile lezzetlendirin. Zeytinyağı ile kızgın bir tavada her tarafını 2-3'er dakika mühürleyin. Pişirmeyi bitirmeden 2-3 dakika önce tereyağı, sarımsak ve biberiye ekleyin. Altını kısın. Köpürmüş lezzetli tereyağını kaşık yardımıyla bonfilelerin üzerlerine gezdirerek pişirmeye ve lezzetlendirmeye devam edin. Bu şekilde az orta pişmiş olacaktır. Pişirme derecesini fırınlayarak da ayarlayabilirsiniz. Patates püresi ve mantar sosu ile birlikte servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.