Ghee'yi tencereye alıp, rendelenmiş sarmısak ve baharatları ekleyin. Yağ eridikten sonra 2 dakika baharatları kavurup ardından pirinci ekleyip kavurmaya devam edin.
Yağ ile pirinç iyice harmanlandıktan sonra su, üzüm ve tuz ekleyip altını kısın. Tencerenin kapağını kapatıp suyunu çekene kadar kısık ateşte 10-15 dakika pişirin.
Suyunu çektikten sonra gelişigüzel doğradığınız taze kişnişi ekleyin. Tencerenin üzerine kâğıt havlu kapatıp 10-15 dakika demlendirdikten sonra servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.