Sebzeli Balıklı Penne
Pratik hazırlanışı ve lezzetiyle yapabileceğiniz sebzeli balıklı penne tarifi
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Penneyi kaynar suda 10 dakika haşlayıp, suyunu süzün. Bu arada mezgiti küpler halinde kesin. Patlıcanı da küp şeklinde doğrayıp, zeytinyağında kızartın.
- 2
Dövülmüş sarımsakları 2 yemek kaşığı zeytinyağında pembeleştirin. Balığı, ikiye kesilmiş kiraz domatesleri, kızartılmış patlıcanları, fesleğeni ve naneyi ilave edin. Birkaç dakika sonra kabuğu soyulmuş ve küp doğranmış domatesi ekleyin.- 3
Suyunu çekene dek pişirin. Suyunu iyice çektikten sonra penneleri ilave edin. Harmanlayıp, servis yapın. - 2
Sofra’da Bu Ay
- Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
- Baharat Karışımları
- Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL