Türk mutfağının vazgeçilmezlerinden biri olan fasulye ile akşam sofralarını donatmak oldukça kolay. İşte sağlı ve doyurucu tarifiyle Sebzeli Kuru Fasulye tarifi.
Kuru fasulyeyi bir gece önceden ıslatın. Ertesi gün suyunu süzüp, yarı yarıya yumuşayana kadar haşlayın. Kıyılmış soğan ve sarımsağı tencereye alın. Küp doğradığınız pırasa, havuç, kereviz ve zeytinyağını ilave edin. Tüm malzemeyi 3-4 dakika kavurun. Kabukları soyulmuş ve küp doğranmış domatesi katıp, kavurmaya devam edin.
Suda açtığınız salçayı, kesme şekeri ve tuzu ekleyin. Tencerenin ağzı açık olarak ara sıra karıştırarak 5-10 dakika pişirin. Haşlanmış fasulye ve haşlama suyundan 1 su bardağı ilave edip, 15 dakika pişmeye bırakın. Kıyılmış maydanozla birlikte sıcak veya ılık olarak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.