Kasabınıza irice bir kuzu budunun kemiğini aldırıp kelebek şeklinde açtırın. Tuz, karabiber, kırmızıbiber ve zeytinyağını karıştırıp kuzunun her yerini iyice ovun.
Beyaz peynir, labne peyniri ve sarımsağı bir kasede iyice ezerek karıştırın. Semizotu yapraklarını ekleyin. Etin kenarlarından 2 cm boş bırakarak peynirli malzemeyi üzerine yayın.
Malzemeyi dışarı çıkarmamaya özen göstererek uzun kenarından sıkıca sarıp, rulo haline getirin. Kuzu budunun dağılmadan kızarması için mutfak ipi ile bağlayın.
Fırından alıp üzerini alüminyum folyo ile kapatıp 15 dakika dinlendirin. Alüminyum folyoyu alıp dilimledikten sonra servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.