Bulgur hamurunu bir kenara alın. Harç için kıymayı zeytinyağında kavurun. Küp doğranmış soğan ilave edip kavurmaya devam edin. Ceviz, karabiber, tuz ekleyip ocaktan alın ve soğumaya bırakın.
Yarım yemek kaşığı tereyağı ile yağlanmış yuvarlak bir tepsinin içine bulgur hamurunun yarısını incecik yayın. Üzerine soğuyan harcı, sonra da kalan bulgur hamurunu yayın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.