Soğanı yemeklik doğrayıp, sarımsağı kıyın. Tereyağını yayvan bir tencereye alıp soğan ve sarımsağı kavurup, küp doğranmış sarı ve kırmızı biberi ilave edin. Küp doğranmış domates, erik, su, karanfil ve tarçın ilave edip kaynamaya bırakın.
Kaynayınca, deniz levreğini bu karışıma atıp, kısık ateşte 10 dakika pişirin. Tuz ve karabiber ekleyin. Patates püresi için patatesleri tuzlu suda haşlayın. Suyunu süzüp, kabuklarını soyun. Sütü kaynatıp, patateslerin üzerine ilave edin. Tereyağı, rendelenmiş muskat, tuz ve karabiber ekleyip, patatesleri püre haline getirin.
Levreğin fazla suyunu süzdürüp servis tabağına alın. Levreğin üzerine kendi pişen suyundan gezdirin. Yanına parmesan sepetli patates püresini yerleştirip servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.