Taze Baharatlı Deniz Levreği, Ispanaklı Risotto ile

Lezzet ve zarafeti bir arada sunan bir akşam yemeği önerisi: Taze Baharatlı Deniz Levreği, Ispanaklı Risotto ile!

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Levreği kekik, biberiye ve tuzla harmanlayıp, ızgarada önlü arkalı pişirin.
  • 2
    Pirinci yıkayıp, kıyılmış soğanla birlikte zeytinyağında kavurun. Üzerini geçmeyecek şekilde su ekleyin. Tuz ve safran ilave edip, suyunu çekene dek pişirin. Yeniden su ekleyip, diri kalacak şekilde pişirin.
  • 3
    Ayrı bir yerde ıspanağı haşlayıp, suyunu sıkın. Kıyıp risottoya ekleyin. Krema ilave edip ocaktan alın. Küp doğranmış patates, kıyılmış sarımsak, doğranmış kerevizle biberleri, soya sosu ve nar ekşisi ile harmanlayıp önceden ısıtılmış 180 derece fırında yumuşayana dek pişirin.
  • 4
    Levreği servis tabağına alın. Üzerine permasan peyniri serpilmiş risottoyu ve fırınlanmış sebzeleri de tabağa aktarıp servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.