Zeytinyağı, karabiber, kıyılmış kişniş ve tuzu iyice çırpın. Somonları ekleyip, yarım saat dinlendirin. Somonları marineden alıp, ızgarada önlü arkalı pişirin.
Tabbule için bulguru su ile ıslatıp, 10-15 dakika dinlendirin. Kıyılmış maydanoz, dereotu, nane ve taze soğanı ekleyip karıştırın. Nar ekşisi, zeytinyağı, limon suyu ve tuz ilave edip harmanlayın.
Teriyaki sos için tereyağı ve teriyaki sosu kısık ateşte 1-2 dakika karıştırın. Somonları servis tabağına alıp, tabbule ve teriyaki sos ile servis yapın.
Teriyaki sos: Teriyaki sosu büyük marketlerden temin edebileceğiniz
gibi kendiniz de hazırlayabilirsiniz. Bunun için 4 çorba kaşığı soya sosu ve 4 çorba kaşığı beyaz şarabı koyulaşana kadar pişirin.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.