Hamur için unu bir kaba alıp ortasını havuz şeklinde açın. Sıvı yağ, tuz ve sütü ekleyip kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde edene kadar yoğurun. Üzerini nemli bir bezle örtüp 1 saat dinlendirin. Diğer taraftan ıspanak ve pazıları yıkayın. Suyunu sıkıp ince ince doğrayın. Soğanları yemeklik doğrayıp 1 çay bardağı sıvı yağda kavurun. Kalan yağ ile yumurtaları omlet şeklinde pişirin. Yumurtalara tuz, pul biber, nane, kavrulmuş soğan, kıyılmış ıspanak ve pazıyı ekleyip karıştırın. Hamuru 15 eşit parçaya ayırın. Bezeleri un serpilmiş düz bir zeminde incecik açın. Arasına sürmek için margarini eritip sıvı yağ ile karıştırın. İlk hamuru yağlanmış fırın tepsisine alın. Üzerine yağ karışımından 2 çorba kaşığı gezdirin. Aynı işlemi ikinci yufka için de uygulayın. Üçüncü yufkanın üzerine iç harcın 1/4'ünü yayın. Hamurlar bitene kadar aynı işlemi uygulayın. Üzerine yoğurt -yumurta karışımını sürün. Baklava dilimi şeklinde kesin. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin.