Bulguru yıkayıp, bir kaba alın. Üzerine çıkacak kadar sıcak su ekleyip, ağzını bir kapakla kapatın ve şişmesi için 10 dakika bekletin. İçine haşhaş, ceviz ve zeytinyağını katıp karıştırın. Bir adet yufkayı düz bir zemine serin ve dörde bölün. Her parçanın üzerine haşhaşlı karışımdan 1-2 çorba kaşığı yayın. Yufkayı bohça şeklinde kapatın.Diğer yufkayı da aynı şekilde hazırlayın. Gözlemeleri yapışmaz yüzeyli bir tavada önlü arkalı kızartın. Sıcak olarak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.