Ispanak Böreği

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Öncelikle un, yumurta ve 1 çay kaşığı tuzu (su kullanılmıyor) yoğurup, hamur yapın. Merdane ile düz bir zeminde 30x30 cm ebatında açın. Ispanak, küçük doğranmış jambon ve rendelenmiş dil peynirini karıştırıp hamurun üzerine yayın. Hamuru rulo biçiminde sarın. Temiz bir beze (patiska olabilir) sarın. Her iki ucunu da bağlayın. Kaynar suda 20 dakika haşlayın. Daha sonra, içinde hamurun olduğu bezi sudan çıkarın. Bezi açın. Hamuru dilimleyin. Yağlanmış fırın tepsisine dizin. Orta ısılı fırında peynirler eriyene kadar tutun.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.