Katlı Börek

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Yufkaları üst üste düz bir zemine serin. İkiye katlayın ve dört kat olan yufkadan bardak ağzı ile yuvarlaklar çıkarın. Yapışmaz yüzeyli bir tavada hiç yağ koymadan önlü arkalı kızartın. Bir kasede lor peyniri, ince kıyılmış taze soğan, maydanoz, nane ile zeytinyağı, tuz ve karabiberi karıştırın. 1 adet yuvarlak hamuru servis tabağına alın. Üzerine peynirli harç ve tekrar hamur yerleştirin. En üste peynirli harçtan koyun. Hamur ve iç harç bitene kadar işleme devam edin. İnce dilimlenmiş domates ve salatalıkla süsleyip servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.