Hamuru hazırlamak için, yumurta, süt ve unu çırpıp üzerine tuz ekleyin. İncecik kıydığınız dereotunu da karışıma ilave edin. Hafifçe yağladığınız yapışmaz yüzeyli bir tavaya krep hamurunun yarısını dökün. Tavayı sallayarak hamuru yayın. Bir yüzü pişince diğer tarafını çevirin. Piştikten sonra kenara alın. Kalan hamurla diğer krebi hazırlayın. Krepleri servis tabağına alıp içlerine elle irice koparılmış maydanoz, dereotu, nane, tere ve fesleğen yapraklarını koyun. Salam ve beyaz peynir dilimlerini ekleyip servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.