Pastırmalı Kadayıf Böreği

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Süt, yumurta ve sıvı yağı iyice çırpın. Kadayıfı 10 parçaya bölüp, her bir parçayı rulo şeklinde bükün. Ortası çukur kalacak şekilde fırın tepsisine yerleştirin. Hazırladığınız sütlü karışımı kaşık yardımıyla kadayıfların ortasına dökün. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında, hafif pembeleşene dek pişirin. Fırından alıp, kadayıfın üzerine pastırma ve küp doğranmış kaşar peyniri yerleştirin. Tekrar fırına verip, kaşar eriyene dek pişirin. Sıcak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.