İç harç için patatesleri rendeleyin. Maydanoz, peynir, tuz, karabiber ve pulbiber katıp, karıştırın. Diğer taraftan süt, yumurta ve sıvı yağı çırpın. Yufkalardan birini, yağlanmış fırın tepsisine kenarları dışarı taşacak şekilde serin. Kalan yufkaları dörde bölün ve üzerlerine sütlü karışımdan sürün. Patatesli harçtan yufkaların geniş kısmına koyup, büyük sigara böreği sarar gibi sarın. Börekleri tepsiye serili yufkanın üzerine gül şekli vererek yerleştirin. Üzerine kalan sütlü karışımı gezdirin. Kenarlardan sarkan kısımları ortaya toplayıp, böreklerin üzerini kapatın. Sodayı döküp, yumurta sarısı sürün. Susam ve çörek otu serpin. Bir gece buzdolabında bekletin. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin.