Pırasaları ince dilimleyip, ayçiçek yağda yumuşayana dek kavuralım. Pırasaları ateşten alıp, iyice soğutalım. İçine süzme yoğurt, tuz ve kırmızı pul biber ekleyip, karıştıralım.
Ayrı bir kapta 3/4 su bardağı ayçiçek yağı, bir buçuk bardak suyu ve yumurtaları iyice çırpalım. 3 adet yufkayı aralarına bu harcı sürerek üst üste buruşturarak serelim. Üzerine pırasalı harcı yayalım.
Kalan yufkaları, aralarına ve üzerine yumurtalı harcı sürerek, üst üste buruşturarak serelim. Yufkaları kare dilimler halinde keselim. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında, üzeri kızarana dek pişirelim.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.