Bir adet yufkayı düz bir zemine yayın. Ortadan ikiye bölerek, iki parçayı üst üste koyun ve kenara alın. Yufkaların tümüne aynı işlemi uygulayın. Sıvı yağı tencereye koyun. Patlıcanları soyup ince ince doğrayın. Yeşil biber ve soğanları da kıydıktan sonra tencereye ekleyerek iyice soteleyin. Rendelediğiniz havuç, patates, kabak ve kaşarı ilave edin. Son olarak tuz ve karabiberi ekleyerek soteleme işlemine devam edin. Sütü iki adet yumurta ile çırparak yufka parçalarına sürün. Yanlardan ikiye katlayın. Hazırladığınız harcı yufkalara bölüştürerek katlayın. Yağlanmış tepsiye dizerek üzerlerine bir adet yumurta sarısını sürün. Önceden ısıtılmış 175- 200 derece fırında 45-50 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.